vineri, 31 ianuarie 2014

Poker cu Mario - jocuri poker

Poker cu Mario - jocuri poker

Poker cu Mario

Titlu: Poker cu Mario

Jucator: Esti jucatorul numarul 3701
Descriere: Jocuri Poker cu Mario este un joc de poker ca acelea de la aparate cand trebuie sa setezi miza adica bet si apoi trebuie sa apesi pe butonul Deal si sa intorci cartile.
In prima faza a jocului de poker il putem vedea pe simpaticul personaj Mario ruland pe ecran in mare viteza. Apasam play si sa vedem ce se intampla.

Instructiuni pentru Jocuri Poker cu Mario

Vedem pe ecran urmatorul mesaj: Come to Mario Poker! Bineinteles ca venim, pentru ca de-aia am si aterizat aici! Pe ecran mai observam urmatoarele mize in ordine descrescatoare, 1000$, apoi 100$, 10$ si apoi $5 dolari.
Jocuri Poker cu Mario
Am ales evident miza cea mai mare in acest joc din categoria jocuri poker cu mario, evident doar 1000$, daca tot jucam fara bani, de ce sa alegem o miza mica, nu?
Am apasat Deal si am primit un 5 de inima rosie, un 4 de inima neagra, un as de romb, un septar de inima neagra si un 3 de trefla.Din cartile astea ce sa aleg? Doar sa renunt la as si sa merg la o chinta mica.
Am renuntat la as apasand Discard iar apoi am apasat Draw si mi-a intrat o dama de romb,deci in final nu am castigat nimic in aceasta prima runda din jocuri poker.
Jocul de poker s-a incheiat pentru ca am pariat toti banii si trebuie sa o luam de la capat. Am pornit un nou joc de poker, de data aceasta pariem mai putin ca sa ne jucam mai mult. Am mizat doar 100 de dolari.
E un joc de poker destul de dragut, nu cine stie ce, dar e bun de pierdut timpul, asa ca daca n-ai ce face, hai si joaca acest joc din categoria de jocuri poker cu Mario.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu